mobartlemnlogo

Informatii Contact

4 City North, Strada Bucuresti Nord nr.10 Complex 4, Voluntari

+4 0729158016

office@mobart.ro
contact@mobart.ro

Urmareste-ne

image-layers_3-1
image-layers_3-2 (1) copy
image-layers_3-3 copy
image-layers_3-4 copy
logoinvers

Servicii integrale pentru spatii interioare

Consultanta

Design

Executie

Incepem orice nou proiect prin a te cunoaste si a-ti intelege asteptarile. Stim ca stabilirea prioritatilor poate fi un proces dificil atunci cand te afli la prima experienta in domeniul amenajarilor interioare. Dar nu trebuie sa-ti faci griji. Profesionistii MobArt vor sti sa puna intrebarile potrivite pentru a-ti identifica toate nevoile.

 • Stabilim clar obiectivele si nevoile clientului
 • Vizitam spatiul si luam nota de caracteristicile particulare cu care avem de-a face
 • Oferim consultanta cu privire la partea estetica a designului
 • Realizam un plan care sa urmareasca functionalitatea si siguranta spatiului, in raport cu nevoile clientului

Fiecare spatiu pe care il amenajam este asemenea unui puzzle. Rolul nostru este sa potrivim piesele, sa gasim echilibrul intre atentia acordata detaliilor si coerenta imaginii de ansamblu, intre functionalitate si estetica, intre nevoile tale prezente si cele viitoare. De la finisaje la instalatii, de la piese de mobilier la decoratiuni, stim ca nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii. De aceea, iti punem la dispozitie serviciul de proiectare design 3D.

 • In proiectele pe care le realizam, urmarim echilibrul intre functionalitate si estetica
 • Suntem atenti la fiecare detaliu dar si la imaginea de ansamblu
 • Oferim servicii de proiectare design 3D
 • Ne-am asociat cu parteneri de incredere de la care poti procura accesorii decorative de calitate

Indiferent daca vorbim despre un apartament, o casa ori un sediu de firma, vrei sa te asiguri ca mobilierul pe care il alegi va rezista in timp. Desi pot parea avantajoase, produsele de serie se deterioreaza usor si se demodeaza rapid. La MobArt, poti avea convingerea ca piesele pe care le cumperi vor rezista ani buni. In acest scop, folosim numai materiale de calitate, despre care stim ca sunt rezistente si durabile, si realizam imbinari si finisaje profesionale.

 • Lucram piese de mobilier durabile, confectionate din materiale de calitate
 • Mobila lucrata in fabrica noastra vine cu imbinari si finisaje profesionale
 • Ne preocupa atat rafinamentul estetic cat si functionalitatea
 • Confectionam obiecte pentru orice tip de incapere, fie sediu de afacere, fie locuinta

Doar servicii profesionale Pentru Spatii Interioare Deosebite

Designerii nostri inteleg ca mediul in care ne petrecem timpul exercita o influenta puternica asupra starii noastre de sprit. Pentru a crea spatii interioare ce declanseaza emotii pozitive, specialistii Mobart imbina functionalitatea cu viziunea artistica.

Amenajare Design Interior

Amenajare Design Interior
Aranjarea in spatiu, culorile, formele si texturile obiectelor pe care le intrebuintam pot avea efecte profunde asupra felului in care gandim, simtim, si ne manifestam. Asadar, designul ne ofera sansa de-a fi stapanii propriului spirit.

Proiectare Design 3D

Proiectare Design 3D

Designul 3D te va ajuta sa vizualizezi toate elementele proiectului tau si sa obtii o imagine clara a rezultatului pe care il urmarim. Proiectarea 3D iti permite sa analizezi intregul plan, pana in cele mai mici detalii.

Mobilier Functional

Mobilier Functional

Te ajutam sa profiti la maximum de spatiul pe care il ai. In functie de nevoile tale si de caracteristicile incaperii pe care o transformam, specialistii nostri vor confectiona piese de mobilier functionale, rezistente, cu imbinari si finisaje profi.

Spatii Rezidentiale

Spatii Rezidentiale

"Acasa" este locul in care ne incarcam bateriile, dar este si o oglinda a ceea ce suntem ca indivizi. De aceea, cautam sa cream medii confortabile si relaxante, care sa reflecte viziunea artistica a fiecaruia dintre membrii familiei tale.

Spatii Business

Spatii Business

Ca si in cazul oamenilor, si companiile au propriile lor valori si chiar propriile lor personalitati. Pentru spatii business, confectionam piese de mobilier moderne, adecvate industriei si particularitatilor afacerii tale.

Grija Pentru Nevoile Tale

Grija Pentru Nevoile Tale

Suntem pregatiti sa te ascultam si sa-ti intelegem nevoile si preferintele. Avand o indelungata experienta profesionala,  designerii si arhitectii nostri sunt antrenati sa-ti sugereze cele mai potrivite solutii.

Profesionalism si Inovatie

Oferim consultanta pentru a te ajuta sa-ti manifesti stilul tau propriu. Prin serviciile de proiectare 3D a designului, vei putea vizualiza ceea ce-ti doresti sa creezi. Punem in aplicare idea careia i-am dat nastere impreuna, prin executia si instalarea mobilierului si accesoriilor pe care le-ai visat.

Creativitate si Viziune

Creativitate si Viziune

Design 3D Profesional

Design 3D Profesional

Executie si Instalare

Executie si Instalare
SEZAR Y 3+3+1 - Kopya
image-layers_4-2

Sunteti Pregatiti Sa Va Transformati Casa ?

Procesul nostru Creativ

The stylish and organized interior represents the way to feel happy and complete. Design and comfort are primarily important for the success of a person’s life.

Idea

 The stylish and organized interior represents the way to feel happy and complete.

Design

 The stylish and organized interior represents the way to feel happy and complete.

Fabricarea

 The stylish and organized interior represents the way to feel happy and complete.

Consultanta Design