mobartlemnlogo

Informatii Contact

4 City North, Strada Bucuresti Nord nr.10 Complex 4, Voluntari

+4 0729158016

office@mobart.ro
contact@mobart.ro

Urmareste-ne

Suntem o echipa de oameni dedicati Designeri si Arhitecti Profesionisti

Ca profesionisti in domeniu, de-a lungul timpului, am constatat ca amenajarea oricarui tip de spatiu creeaza o sumedenie de probleme, mai ales, persoanelor care nu au foarte multa experienta cu astfel de lucrari.

Avand de-a face cu un proces atat de complex, care, de regula, necesita  atentia si colaborarea mai multor firme, riscul de-a intampina dificultati este aproape inevitabil.

Pentru a limita aparitia erorilor si pentru a simplifica intregul proces, am creat un nou concept care sa raspunda absolut tuturor nevoilor tale de amenajare interioara. MobArt iti ofera solutia completa pentru spatii interioare.

image-layers_2-1
logolung2
image-layers_2-3

Noi recream spatiul tau prin design si mobilier

La MobArt, ne-am propus sa-ti oferim solutia integrala pentru amenajarea sau reamenajarea oricarui tip de spatiu interior.

Conceptul MobArt

Atunci cand ai un spatiu de amenajat, faptul ca trebuie sa apelezi la firme diferite pentru fiecare serviciu de care ai nevoie face ca intreg procesul sa devina lung, costisitor, complicat si enervant. Noi te putem scuti de toata bataia de cap oferindu-ti solutia completa pentru spatii interioare. De la consultanta pana la executie si instalare de mobilier si accesorii, gasesti totul intr-un singur loc - la MobArt.

Consultanta

Tu ai propriul tau stil. Noi vrem sa te ajutam sa-l descoperi si sa-l manifesti in exterior. De aceea am creat serviciul nostru de consultanta in design. Te vom ajuta sa rezolvi problemele ce tin de functionalitatea spatiului pe care vrei sa-l transformi, si vom fi alaturi de tine pentru a-ti oferi indrumare cand vine vorba de culori, texturi, sau modele.

Mobilier

Piesele de serie sunt adesea confectionate din materiale de slaba calitate, iar deteriorarea lor este doar o chestiune de timp. Banii aparent economisti pe moment vor fi cauza cheltuielilor ulterioare. In schimb, la MobArt, realizam la comanda mobila de calitate, croita special pentru incaperea aleasa de tine: bucatarie, dormitor, birou sau alta destinatie particulara.

Conceptul MobArt transforma intreg procesul de amenajare interioara intr-o experienta placuta.

0 +
Proiecte Finalizate
0 +
Clienti Fericiti
0 +
Proiecte in Derulare
0
Showroom-uri

Cunoaste Echipa Noastra

Suntem o echipa de specialisti cu experienta profesionala indelungata in domeniile noastre. Suntem pasionati de arhitectura interioara si design, iar asta ne face sa lucram cu energie si daruire pentru a asigura satisfactia clientilor nostri.

Stefania Radulescu

Arh. Designer Interior

Chriss Moore

Finance Manager

James Sherwood

Lead Architect

De ce sa ne Alegeti pe Noi ?

Noi nu credem in solutii universale. Avem convingerea ca fiecare persoana cu care lucram are stilul sau inimitabil. De asemenea, intelegem ca fiecare companie cu care colaboram are cultura si valorile ei proprii.Fie ca apelezi la serviciile noastre pentru un sediu de firma, fie ca vorbim despre un spatiu rezidential, stim ca nevoile si preferintele tale sunt unice. De aceea, vom incepe prin a le identifica in mod corect. Experienta ne permite sa punem intrebarile potrivite pentru a putea lamuri rapid chiar si aspectele mai ambigue ce tin de proiectul tau.
Mobilier la comanda
90 %
Design Interior
95 %
Amenajari Interioare
85 %

Consultanta Design