mobartlemnlogo

Informatii Contact

4 City North, Strada Bucuresti Nord nr.10 Complex 4, Voluntari

+4 0729158016

office@mobart.ro
contact@mobart.ro

Urmareste-ne

INTRODUCERE

 • Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare ale website-ului nostru. Accesarea website-ului https://mobart.ro/ implica acceptarea explicita a acestor Termeni si Conditii ce reprezinta totodata contractul dintre parti.
 • S.C. MOBART LEMN S.R.L, in calitate de proprietar al website-ului, isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza oricand, fara nici o notificare in prealabil, continutul website-ului si al Termenilor si Conditiilor de Utilizare. Din acest motiv, va rugam sa accesati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

DEFINITII

 • Cumparator  –  orice persoana fizica sau persoana juridica ce emite o comanda sau utilizeaza magazinul virtual https://mobart.ro/
  Vanzator –  societatea comerciala S.C. MOBART LEMN S.R.L, cu sediul social in Sectorul 4 , str. VATRA DORNEI , nr.7 , bl.F4, sc.1, ap.12 , Bucuresti , cu codul de inregistrare fiscala RO 14715323 si RC J40/530/2002.
  Societate  – societatea comerciala S.C. MOBART LEMN S.R.L, legal inregistrata;
  Bunuri – orice produs comercializat de Vanzator, mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului;
  Comanda –  document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca Bunurile si sa efectueze plata acestora;
  Contract –  o Comanda confirmata de catre Vanzator;
  Specificatii   –  toate descrierile Bunurilor, asa cum sunt precizate in Comanda;
  Elemente de continut: imagini, clipuri audio/video, texte, elemente de grafica web, scripturi, software si celelalte informatii care se gasesc pe website-ul https://mobart.ro/
 • Avand in vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, vor putea comanda/contracta in prezentul site numai persoane care au varsta  de cel putin 16 ani.

DREPTUL DE AUTOR

 • Intregul continut al website-uluicwww.mobart.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
  Folosirea fara acordul Societatii a elementelor de continut enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
 • Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.mobart.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Informatiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informatiile sau datele considerate de interes general, care ar putea aparea intr-un alt material, Vanzatorul trebuie sa isi exprime acordul scris pentru publicare. Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuala se raporteaza la urmatoarea adresa de e-mail:  office@mobart.ro

LIVRARE:

 • Termenul de expediere al produselor variaza intre 1 zi si 30 de zile, in functie de produs. Pentru a verifica termenul produsului, puteti contacta un consultant Mobart telefonic sau pe adresa: office@mobart.ro

MODALITATI DE PLATA

 • Comenzile  se pot achita cu card online sau selectand varianta „transfer bancar direct”. Selectand varianta :transfer bancar direct” primiti pe adresa de email o factura proforma cu care se poate achita la orice banca, valoarea integrala a comenzii si a taxelor de expeditie.

PLATA ONLINE

 • Not Keeping Card Data: Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.mobart.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 • 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)

CONDITII TRANSPORT

 • Pentru livarile in Bucuresti si judetul Ilfov , transportul este gratuit.
 • Pentru livrare in alte localitati din tara , se va percepe o taxa unica de 230 lei.
 • Livrarea in Bucuresti si judetul Ilfov se face de catre MOBART LEMN , iar in toate celelate localitati din tara se va face prin curier rapid.

COMANDA SPECIALA

 • Produsele confectionate dupa specificatia clientului- dimensiuni, culoare, material  ce poarta denumirea de „comanda speciala” nu pot fi returnate. Decizia de a renunta la o comanda speciala duce la pierderea avansului achitat.